Ljeppersvereniging 

De ljeppersvereniging; Voor ljeppers, door ljeppers!
De ljeppersverening bestaat uit een zestal enthousiaste fierljeppers die de belangen van alle ljeppers behartigd met als doel het verbeteren van de fierljepsport. Van elke vereniging binnen de FLB is er een ljepper betrokken in deze groep. Daarnaast is de ljeppersvereniging ook vertegenwoordigd in het hoofdbestuur van het FLB. De ljeppersvereniging heeft hierdoor korte lijnen én inspraak bij commissies en besturen van de FLB en de verenigingen.

Mocht je voor, tijdens of na het seizoen vragen, opmerkingen, suggesties of klachten hebben. Spreek ons aan tijdens een wedstrijd of laat een bericht achter in onze digitale postbus. Deze is te bereiken door de QR-code te scannen die vanaf seizoen 2024 op de polsenkar te geplakt zit én via de officiële website van het FLB onder het kopje ‘ljeppersvereniging’.

Om alle verbeterpunten goed inzichtelijk te krijgen zal er na afloop van het seizoen onder alle actieve ljeppers een enquête worden verstuurd om het seizoen te evalueren. Alle aandachts- en evaluatiepunten worden verzameld, beoordeeld, en uiteindelijk gedeeld met het hoofdbestuur. 

In samenwerking met de bondscoaches van de tweekamp wordt er jaarlijks voorafgaand aan de tweekamp een activiteit voor (deelnemende)ljeppers georganiseerd. Ook voor komend seizoen staan de eerste ideeën al op papier!

Kortom; wij als ljeppersvereniging staan voor jou als ljepper klaar en zijn ervan overtuigd dat we er met z’n allen weer een fantastisch fierljepseizoen van gaan maken.

Met sportieve groet,
De ljeppersvereniging
Thijs Faasen, Benny van der Ploeg, Auke Zijlstra, Gerbrich Steensma, Siem Lefferts & Rutger Piersma

Contact
Thijs Faassen
LV@fierljeppen.frl

Postbus LV
Wil jij iets laten weten aan de Ljeppers Vereniging? Dat kan!
Dit mag anoniem. Maar als je graag een reactie terug wil, vermeld dan wel je naam en email adres.